Marija Šerifović – 19 let že obiskuje psihiatra

 Marija Šerifović – 19 let že obiskuje psihiatra

37-letna pevka je odkrito spregovorila o tem, koliko so jo stale njene življenjske odločitve. Obenem pa je poudarila, da ji nikoli ni bilo žal za nobeno odločitev, ki jo je sprejela. Srbskim medijem pa je povedala, da jo ljudje napačno ocenjujejo – veliko jih namreč misli, da je arogantna, vendar je daleč od tega.

Odprta spolna usmerjenost

S svojo odprtostjo je vplivala tudi na LGBT populacijo, vendar sama pravi, da se tega ne zaveda. Je pa poudarila: »Mladi se morajo zavedati, da imajo le eno življenje. Jaz nisem želela, da mi družina ali okolje narekujeta, koga bom ljubila in kaj bom počela. Kdo mi lahko ukazuje?«

Pomembno je ohraniti duševno zdravje

Marija je srbskim medijem priznala, da že 19 let redno obiskuje psihoterapevta. Pritiski družbe in nenehna medijska izpostavljenost so jo privedli do tega, da želi tudi na tak način ohraniti svoje duševno zdravje, čeprav marsikdo še vedno misli, da psihoterapevte obiskujejo le neuravnovešeni ljudje, kar absolutno ne drži. »V Srbiji je še zmeraj prisotna ta tabu tema, kar seveda ni ok,« je še dodala pevka.

Se še spomnite tega videa in te krasne pesmi?