Luka Nižetić – kakšen video, kakšno telo!!!

 Luka Nižetić – kakšen video, kakšno telo!!!

Začetek leta 2022 nam Luka Nižetić prinaša balado z naslovom  ‘Ako tražiš ljubav’. To je že šesti singel priljubljenega glasbenika iz Splita, ki se bo nahajal na prihajajočem albumu, katerega izid pričakujemo tekom letošnjega leta. Pesem je nastala v sodelovanju z Branimirjem Mihaljevićem, ki je napisal glasbo, Mario Mihaljević pa je prispeval besedilo.

Idejo je imel Luka

Pesem spremlja atmosferičen videospot, ki ga je režiral Darko Drinovec, posneli so ga v znanem zagrebškem bazenu Utrine. Idejo za videospot je predlagal Luka, že nekaj časa se namreč intenzivno posveča freedivingu.

Vrača se k vodi …

‘Že nekaj mesecev precej resno treniram freediving oziroma potapljanje na dah. To športno disciplino mi je približala Mirela Kardašević, hrvaška tekmovalka in nosilka svetovnega rekorda. V mladih letih sem se ukvarjal s skoki v vodo ter s plavanjem. Očitno mi je bilo usojeno, da se ponovno vrnem k vodi, k sebi. Voda je moj zapik, kjer se počutim mirnega in varnega. Zelo lahko potegnem pararelo z glasbo – tako potapljanje kot glasba mi nudita občutek svobode, ko lahko podiram meje ter si postavljam nove cilje, izzive, življenje samo mi pomeni ravno to, teren, poln presenečen in preživelih izkušenj. Občutek, ko zadržim dih ter se potopim je nekaj res posebnega. Meje, ki jih definirata prostor in čas, preprosto izginejo. Brez posegov iz zunanjega sveta vstopiš v stanje meditacije, v kateri vladata tišina in fokus, prepuščen si samemu sebi ter tako, kot v glasbi se dotakneš lastnega, najglobljega jaza. Prav ta občutek je bil gonilo pri kreiranju videospota, atmosfera pove vse, ‘ je zaključil priljubljeni Dalmatinec.