Klub, ki vas bo osupnil

 Klub, ki vas bo osupnil

Na eni med najbolj priljubljenih lokacij v Beogradu, v tako imenovani Beton hali, s pogledom na reko, se nahaja povsem drugačen klub. Namenjen je hedonistom, ljubiteljem vsega lepega, ljubiteljem uživanja, skratka ljubiteljem življenja. To je popularni in vedno bolj obiskan klub Lafayette Cuisine Cabaret Club, v katerega zahajajo tudi največje zvezde iz regije …

Odprli so ga tik pred korona krizo 2019

Lafayette Cuisine Cabaret Club ...
foto: Lafayette Cuisine Cabaret Club …

Klub so z zelo svečano in pompozno otvoritvijo predstavili 13. 12. 2019. Takrat so bili povabljenci dobesedno fascinirani … Kako pa ne bi bili … Sprejele so jih očarljive in skoraj pravljične svetlobne igre, neverjetna kabaret predstava, pomešana z elektro ritmi vroče Ibize. Otvoritvena slovesnost je bila neverjetno uspešna, saj je privabila cel tamkajšnji jetset … Na žalost je le nekaj mesecev po otvoritvi udarila korona … A na srečo se je Lafayette vrnil še bolj bleščeč, kot prej!

Odlična hrana, fascinantne kabaret predstave

Lafayette Cuisine Cabaret Club je tako postalo zbirališče tistih, ki imajo radi lepe stvari, dobro kuhinjo, res izbrano kapljico in ki radi uživajo ob lepih ženskah in postavnih moških. Vse skupaj je nekakšen miks vsega lepega … Kot skok nazaj v čas in obenem skok naprej v prihodnost – prava kombinacija za prave hedoniste.

Skratka, če bi tudi vi radi obiskali nočni klub Lafayette Cuisine Cabaret Club, boste seveda prej morali poskrbeti za rezervacijo, saj je klub skoraj vedno nabito poln! Vse potrebne informacije lahko dobite na njihovi Facebook in Instagram strani. Najbolj nora zabava je lahko samo en klik stran. Si upate?! KLIK!