Kakšen film, kakšen hit!!!

 Kakšen film, kakšen hit!!!

Pred nekaj dnevi je v kinodvorane v regiji prišel dolgo pričakovani film Zlatni dečko. To je zgodba o mladem in izjemno talentiranem nogometašu, ki pa ima kar precej vroč temperament.

Naslovno pesem je napisal vedno bolj popularni Coby, ki je v nekaj več kot tednu dni zbral že skoraj 4 milijone ogledov! Skladba je narejena po receptu, ki zagotavlja uspeh – vključeni so seveda tudi trubači in veliko čustvenih elementov.

Prisluhnite!

White Down Pointing Backhand Index

O filmu:

To je veliko več kot film o šport … Je ‘nežna’ zgodba o junaku – Denisu Markoviću, ki je iz lokalnega kluba prešel mnogo višje in zaslužil ogromne vsote denarja na dan! Zgodbo je zasnovala majhna skupina scenaristov: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović in režiser filma – Ognjen Janković, sicer član rap skupine Beograjski sindikat. Surovi svet profesionalnega športa je v glavni vlogi upodobil Denis Murić … Igrajo pa tudi: Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić in drugi.