Jelena in Duško – zdaj pa kar v Dubaj?!

 Jelena in Duško – zdaj pa kar v Dubaj?!

Še minuli teden je bila zadeva na policiji, sedaj pa naj bi se vroča in prepirljiva golobčka že pogovarjala o skupnem potovanju … Kam? Ja, v Dubaj, kam drugam … Kaos, ki je nastal na božič, ko je Jelena Karleuša svojega moža, Duška Tošića prijavila policiji zaradi nasilja, se torej počasi umirja.

Koncert v Dubaju

Pevka, ki ta konec tedna nastopa v Dubaju, bi rada, da že to sredo z njo odpotuje tudi Duško … To je za srbski kurir povedal skupni prijatelj, ki je še dodal: »Lahko vam povem, da so se strasti umirile. Vse je spet v redu. Napetost, ki je bila v preteklih dneh, se počasi razblinja. Sicer še ni znano, če bo Duško šel že v sredo z njo, vsekakor pa bo šel februarja, saj že tradicionalno pelje svoje hčerke na počitnice v Dubaj. Jelena se po svojih najboljših močeh trudi rešiti njun zakon. Nobeden od njiju ne omenja ločitve.«

Potovanje v Dubaj bi bilo po pričanju skupnega prijatelja odlična priložnost, da se stvari spravijo v red … Obstaja pa en velik problem – Duško je namreč dobil trideset dni prepoved približevanja svoji ženi. Karleuša bo na letalo za Dubaj sedla v sredo … Glede na njun vročekrvni odnos se lahko do srede še marsikaj spremeni … Vsekakor pa se Jelena veseli nastopa v Dubaju, ki je zanjo izjemnega pomena.