Ceca šokirala javnost

 Ceca šokirala javnost

Sicer nič nenavadnega, da seksi diva preseneča s nenavadnimi idejami, a tokrat je prekosila še samo sebe.

Ceca, ki še vedno uživa na Maldivih, medtem, ko se njena hčerka pripravlja na uživanje v Dubaju, se je prek svojega IG-profila javila oboževalcem in jim ponudila nekaj neverjetnega. Najprej je seveda povedala, da so Maldivi več kot fantastični in da se je dejansko prvič odločila za dopust v teh čarobnih krajih. In ker je srečo treba deliti, se je lepa Ceca odločila, da bo prek svojega IG-profila izbrala nekoga, ki bo prejel nepozabne počitnice v raju in to za dve osebi!

Ni pa vse zlato, kar se sveti …

Seveda je tudi tukaj potrebno prebrati drobni tisk, saj Ceca ponuja ‘le’ sedemdnevno uživanje v letovišču … »Če želite osvojiti sedemdnevno all-inclusive bivanje za dva na Maldivih v letovišču Sun Siyami Iru Veli ter povratni prevoz s hidroplanom iz Maleja na otok, morate upoštevati naslednja pravila: – všečkaj te profile: @sunsiyamiruveli @maldivesbysanjapapic in @misssanjapapic  – napiši verz moje pesmi, ki jo boš zapel(a) in posnemi video, ko greš na Maldive, (če si zmagovalec igre 😊)

Srečno vsem! ♥ ️

(Nagrado lahko izkoristite v letu 2022, ni je mogoče zamenjati za denar; letalski prevoz do Male je v lastni organizaciji) Kakorkoli že, zmagovalec bo očitno moral imeti kar nekaj pod palcem, saj je letalska karta precej zasoljena …

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)