Boris Novković: Severina, izdala si me!

 Boris Novković: Severina, izdala si me!

V sklopu novoletnega programa BH Telekom je občinstvo lahko uživalo v prekrasnem duetu Severine in Tarika Filipovića, sicer 49-letnega hrvaškega igralca in televizijskega voditelja. Skupaj sta zapela skladbo Ko je kriv, ki jo je v originalu Severina izvajala z Borisom Novkovićem.

Simpatično prerekanje

Severina je nastop objavila na svojem Instagram profilu in zraven zapisala nekoliko provokativen stavek: Mirno spiš, Boris Novković? Seveda je pri tem tudi označila svojega kolega, ki je takoj odreagiral na njen hudomušni zapis … in to z isto ali celo večjo hudomušnostjo: “Izdala si me … Pohodil mu bom ta ‘fensi’ očala. Super sta to izvedla.” Severina si je tudi pod to objavilo zagotovila kup komentarjev, v večini so bili zelo pozitivni, nekateri pa so bili mnenja, da Boris vsekakor boljše poje od Tarika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Bo dobil kaj več sledilcev?

Sicer pa je Severinina objava najbrž marsikoga spodbudila, da začne slediti tudi Borisu Novkoviću … Glasbenik ima namreč na svojem Instagram profilu zelo malo sledilcev, manj kot 4000 … Kar je seveda porazno. No, mogoče bo sedaj številka skočila do neba!

Tako sta pred ‘nekaj leti’ skupaj zvenela Severina in Boris Novković